Read e-book online 100% Yentl (Dutch Edition) PDF

By Yentl Keuppens

ISBN-10: 9022333272

ISBN-13: 9789022333273

Yentl was once verslaafd. Verslaafd aan controle over haar lijf én haar gevoelens. Verslaafd aan het idee dat ze de magerste moest zijn. Op haar achttiende had ze een abonnement op de rolstoelen van het ziekenhuis en wist ze niet meer hoe honger voelde. Het beest anorexia had haar in zijn greep. Op haar dieptepunt woog ze nog 25 kilogram. In 'Just Yentl' vertelt ze over het leven achter de perfecte selfie, en over het gevecht dat ze geleverd heeft om de inspirerende jonge vrouw te worden die ze vandaag is. Ze geeft haar lezers ook suggestions over hoe je een positief zelfbeeld krijgt én je lijf en geest in balans houdt. 'The simply quantity that will ever be sufficient is zero. 0 kilos, 0 lifestyles, dimension 0, double-zero, 0 aspect. 0 in tennis is love. i eventually get it.'

Show description

Read Online or Download 100% Yentl (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Veronica Roth,Maria Postema's Inwijding (Divergent) (Dutch Edition) PDF

Futuristisch Chicago. De wereld van de zestienjarige Tris is opgedeeld in vijf facties: Oprechtheid, Zelfverloochening, Onverschrokkenheid, Vriendschap en Eruditie. Ieder jaar moeten alle zestienjarigen kiezen bij welke factie zij de relaxation van hun leven willen horen. Voor Beatrice betekent dit dat ze een keus moet maken tussen haar familie en haar ware identiteit.

Get In een land hier ver vandaan (Dutch Edition) PDF

IN EEN LAND HIER VER VANDAAN bevat vijftig verhalen over plekken die de wereld zo bijzonder maken. Over oude en nieuwe wereldwonderen, zoals de piramide van Cheops en de Taj Mahal, maar ook over volkeren van toen en nu, zoals de Grieken en de Romeinen, de Maoris en de Aboriginals. Alex de Wolf wekt de verhalen van Arend van Dam tot leven in kleurrijke schilderijen.

Jonas Boets's Sam Smith en Operatie Zwarte Regen (Dutch Edition) PDF

Sam Smith zit in zijn vierde jaar op De university en volgt les in Langley, Virginia. De leerlingen verheugen zich op een uitstap naar de Grand Canyon en Hollywood. Wat zij niet weten, is dat hun vliegtuig gekaapt wordt door de gangsters Eve en Jerome, die hun wijsmaken dat ze op trainingskamp naar Costa Rica gaan.

Get Samenwerkingsperikelen in de huisartspraktijk (Dutch PDF

Als huisarts werkt u samen met collega's, geeft u leiding aan praktijkmedewerkers en hebt u te maken met andere specialisten. In veel gevallen zullen deze complexe processen goed verlopen, maar het samenwerkingsterrein telt vele valkuilen. Misverstanden, communicatieproblemen en onenigheden kunnen de kwaliteit van zorg bedreigen en het werkplezier grondig bederven.

Additional info for 100% Yentl (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

100% Yentl (Dutch Edition) by Yentl Keuppens


by David
4.2

Rated 4.21 of 5 – based on 35 votes