Manuela Kalsky's Alsof ik thuis ben (Dutch Edition) PDF

By Manuela Kalsky

ISBN-10: 9079578584

ISBN-13: 9789079578580

Wat is er nodig om je thuis te voelen in het Nederland van de 21ste eeuw? Een tijd waarin het leren omgaan met culturele en religieuze diversiteit dé nieuwe uitdaging is. Oude vertrouwde gemeenschappen verdwijnen en tegelijkertijd ontstaan er nieuwe mondiale netwerken, ook dankzij fb en Twitter. Gloort hier een NIEUW WIJ aan de horizon? En aan welke voorwaarden moet zon NIEUW WIJ voldoen om gemeenschap te bevorderen? Zijn verschillen alleen bedreigend of bieden zij ook kansen voor nieuwe vormen van verbondenheid?

In opdracht van het Dominicaans Studiecentrum voor Theologie en Samenleving (DSTS) gaan onderzoekers op verkenningstocht. Zij kijken door de ogen van leerlingen en docenten, moslimjongeren, homos en lesbos, verslaafden en vele anderen. Het resultaat van hun zoektocht is een boek vol eye-openers over insiders en outsiders, rolmodellen en dwarsliggers.

Show description

Read or Download Alsof ik thuis ben (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Inwijding (Divergent) (Dutch Edition) by Veronica Roth,Maria Postema PDF

Futuristisch Chicago. De wereld van de zestienjarige Tris is opgedeeld in vijf facties: Oprechtheid, Zelfverloochening, Onverschrokkenheid, Vriendschap en Eruditie. Ieder jaar moeten alle zestienjarigen kiezen bij welke factie zij de relaxation van hun leven willen horen. Voor Beatrice betekent dit dat ze een keus moet maken tussen haar familie en haar ware identiteit.

Download e-book for iPad: In een land hier ver vandaan (Dutch Edition) by Arend van Dam,Alex de Wolf

IN EEN LAND HIER VER VANDAAN bevat vijftig verhalen over plekken die de wereld zo bijzonder maken. Over oude en nieuwe wereldwonderen, zoals de piramide van Cheops en de Taj Mahal, maar ook over volkeren van toen en nu, zoals de Grieken en de Romeinen, de Maoris en de Aboriginals. Alex de Wolf wekt de verhalen van Arend van Dam tot leven in kleurrijke schilderijen.

Jonas Boets's Sam Smith en Operatie Zwarte Regen (Dutch Edition) PDF

Sam Smith zit in zijn vierde jaar op De college en volgt les in Langley, Virginia. De leerlingen verheugen zich op een uitstap naar de Grand Canyon en Hollywood. Wat zij niet weten, is dat hun vliegtuig gekaapt wordt door de gangsters Eve en Jerome, die hun wijsmaken dat ze op trainingskamp naar Costa Rica gaan.

Get Samenwerkingsperikelen in de huisartspraktijk (Dutch PDF

Als huisarts werkt u samen met collega's, geeft u leiding aan praktijkmedewerkers en hebt u te maken met andere specialisten. In veel gevallen zullen deze complexe processen goed verlopen, maar het samenwerkingsterrein telt vele valkuilen. Misverstanden, communicatieproblemen en onenigheden kunnen de kwaliteit van zorg bedreigen en het werkplezier grondig bederven.

Additional info for Alsof ik thuis ben (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Alsof ik thuis ben (Dutch Edition) by Manuela Kalsky


by Kenneth
4.3

Rated 4.89 of 5 – based on 45 votes